Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve İstanbul KAGEM’in işbirliğinde başlatılan ‘Bir Çocuğa Bayram Sevinci Ol’ projesi kapsamında Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu ve Oyuncu Görkem Sevindik, Ferahevler ile Yeniköy’de yaşayan çocuklara bayram hediyeleri dağıttı.

150’si göçmen çocuklardan oluşan toplam 1000 çocuğa Ramazan bayramı kapsamında kıyafet, kitap, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler dağıtan Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve İstanbul KAGEM’e Oyuncu Görkem Sevindik’ten destek geldi.

“BAYRAM SEVİNCİ TÜM GÖNÜLLERE ULAŞSIN”

Ferahevler ile Yeniköy’de kapı kapı gezerek, hediyeler ile bayram öncesi çocukları sevindiren Sevindik, ‘Bir Çocuğa Bayram Sevinci Ol’ projesinin içerisinde olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müftü Oğuzhan Kadıoğlu ise yaptığı açıklama, “Sinema ve televizyon oyuncusu Görkem Sevindik ile Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi ve İstanbul KAGEM ile başlattığımız ‘Bir Çocuğa Bayram Sevinci Ol’ çalışmamıza Ferahevler ve Yeniköy’de çocukların sevincine ortak olduk. Bayram sevincinin tüm gönüllere ulaşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ