Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer İlçe Temsilciliği’nde görev değişimi yaşandı. Uzun yıllar İlçe Temsilcisi olarak görev yapan İlyas Tanrıverdi, görevi Çalışan Gençlik eski Koordinatörü Can Bilgin’e devretti.

TÜGVA Sarıyer İlçe Temsilciliği’nde tören yapılırken, İlyas Tanrıverdi ve yıllardır görev alan üyeler, görevlerini yeni dönemde faaliyetlerini sürdürecek olan üyelere devretti.

“KARDEŞLERİME MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlyas Tanrıverdi, “Kurucusu olduğumuz ve yaklaşık beş yıldır TÜGVA Sarıyer İlçe Temsilciliği görevini lise yıllarından bugüne dava ve yol arkadaşım olan Çalışan Gençlik Koordinatörümüz Can Bilgin kardeşime teslim etmiş bulunmaktayım. Her ne kadar hukuken nöbet değişimi olsa da fiilen ve ruhen TÜGVA ile iltisakımız ilanihaye devam edecektir. Rabbim kıyamete kadar Emr-i bil maruf neh-yi anil münkeri yaşamayı hepimize vazife kılsın inşallah. Bu süreçte bize destek olan tüm ekibime, hanım kardeşlerime, öğretmen, öğrenci, veli, kurum, kuruluş ve bağışçılarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim ebeden razı olsun. Bundan sonra görev yapacak kardeşlerime muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BU AİLEYİ DAHA DA BÜYÜTMEK İSTİYORUZ”

TÜGVA Sarıyer İlçe Temsilciliği’nde yapılan devir-teslim töreninde bayrağı devralan Can Bilgin, kendisine verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğini ifade etti. İlyas Tanrıverdi’ye de verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Bilgin, TÜGVA’nın bir aile olduğunu ve bu aileyi daha da büyütmek istediklerini vurguladı.

SARIYER POSTA