Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sarıyer Şubesi tarafından Şanlıurfa Siverek ve Bitlis Adilcevaz'da eğitim gören çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı. Hayırsever Sarıyerliler bağış kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

İhtiyaç sahibi aileler için hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Müftü Oğuzhan Kadıoğlu öncülüğündeki Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi, anlamlı bir projeye daha imza atıyor. Siverek ve Adilcevaz'daki okul müdürleri ile temasa geçen TDV Sarıyer yetkilileri, öğrencilerin ihtiyaç duydukları ürünler hakkında bilgiler alırken, hemen kolları sıvadı.

25 KOLİ YARDIM TOPLANDI

Şanlıurfa'nın Siverek ile Bitlis'in Adilcevaz ilçelerindeki öğrenciler için kırtasiye, sınavlara hazırlık kitapları, tablet, atkı, bere, şapka, çorap ve eldiven başta olmak üzere 25 kolinin üzerinde yardım toplandı. Ayrıca TDV Sarıyer'in kadın üyeleri çocuklar için şeker ve çikolata dolu bir koli hazırladı.

"SARIYERLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ"

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi'ne bilgiler veren İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, "Öncelikle çocukların neye ihtiyacı olduğuna ilişkin müdürler ile bir temasımız oldu. Ardından vakit kaybetmeden yardım kampanyamızı başlattık. Diğer hayır işlerinde olduğu gibi Sarıyerliler bu kampanyaya da yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Topladığımız yardımları en geç 10 Kasım Salı günü göndermeyi planlıyoruz. O güne kadar bağışlar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ