Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sarıyer Şubesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi gömlekten pantolona kadar bin 500 adet giysiyi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak, bir nebze de olsa vatandaşların yüzünü güldürdü.

Ramazan ayı boyunca Sarıyer'in 38 mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi, İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

"YİNE GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Son olarak geçtiğimiz hafta 719 adet gıda kolisini ve hediye çeklerini tespit edilen ailelere ulaştıran TDV Sarıyer, bu kez kadın gönüllüleri ile birlikte Ramazan Bayramı öncesi giysi yardımı yapıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Müftü Oğuzhan Kadıoğlu, " Bu hafta bin 500 adet giyim eşyası ve  nakdi destek vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Acil ihtiyaçları için arkadaşlarımızla yine görevimizin başındayız. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'in destekleriyle gönüllü çalışanlar, ilçemizdeki  STK'lar ve muhtarlarımızla ile koordinasyonumuz tamdır. Vefa Sosyal Destek Grupları vatandaşlarımız işlerinin başına dönünceye kadar aktif bir şekilde çalışacak" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ