Tarabya Spor Kulübü ve gönüllü gençlerden oluşan grup, Ramazan ayına sayılı günler kala Tarabya, Tarabya Üstü ve Kireçburnu’nda yaşayan ve önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımında bulundu.

Her yıl düzenli olarak Ramazan’da iftar yemeği veren Tarabya Spor Kulübü, corona virüsü salgını dolayısıyla geleneği bu sene sürdüremeyecek. Kulüp Başkanı Mehmet Reisoğlu da bu kapsamda gönüllü gençler ile birlikte hayırseverlerden toplanan bağışlarla 500 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulundu.

“YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Ramazan ayı boyunca belirli aralıklarla gıda yardımlarının devam edeceğini belirten Tarabya Spor Kulübü Başkanı Mehmet Reisoğlu, Sarıyer Posta Gazetesi’ne şu açıklamaları yaptı: “Öncelikle ülkemizin ve tüm dünyanın corona virüsünden bir an önce kurtulmasını diliyorum. Her yıl düzenlediğimiz iftar yemeği organizasyonlarımızı bu sene salgından dolayı yapamayacağız. Bu yüzden biz de Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımızı sürdüreceğiz. Bu yardımların ilk etabını gönüllü gençlerimiz ile evlere ulaştırdık.”

SARIYER POSTA