İngiltere’nin önde gelen İtalyan restaurantlarından Brio, 5. yılını Uskumruköy’de düzenlediği anlamlı bir organizasyon ile kutladı.

Yaklaşık 1 yıl önce başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kilyos Veysel Vardar Görme Engelliler Ortaokulu öğrencilerini ağırlayan Brio, gerçekleştirilen çeşitli aktiviteler ile çocukların eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladı.

125 öğrenciyi ağırlıyorlar

Etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Brio’nun sahibi Hakan Kaptan, “Yolumun üstünde bulunan Veysel Vardar Görme Engelliler Ortaokulu’nu daha önce görmüştüm. Hemen akabinde bu çocuklar için bir şeyler yapmak istedim. Söz konusu okulda İstanbul genelindeki görme engelli çocuklar eğitim görüyor. Zaman zaman onlara yemek götürüyordum. Ancak ilerleyen dönemlerde bu hizmeti daha da genişletip, çocukları işletmemizde ağırlamak istedim. Bu kapsamda toplam 125 öğrenci ile Brio’da buluşuyoruz” dedi.

“İlk kez duyuru yaptık”

“Bu projenin duyurusunu sosyal medya hesaplarımızda dahil yapmadık” diyen Kaptan, “Ancak son yaptığımız etkinliğe TEB Bankası co-sponsor olup duyurusunu yaptılar. Bu sayede ilk kez projenin duyurusu yapılmış oldu” ifadelerini kullandı.