Sarıyer Belediyesi pandemi sürecinde sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe genelinde sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının giderilmesiyle birlikte belediye bünyesindeki veteriner hekimler tarafından hastalanan, yaralanan can dostların tedavileri yapılıyor.

Sokak hayvanlarının barınma ve beslenme ihtiyaçlarını gidermek için ilçenin dört bir yanına düzenli olarak yiyecek ve su bırakılarak beslenme ihtiyaçları gideriliyor.

"BELEDİYE OLARAK ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR" 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Özellikle pandemi sürecinde bünyemizde istihdam etiğimiz bir veteriner hekim ve görevli personelimiz ile hayvanlarımızın beslenme ve barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yine sokaklarda barınmak zorunda kalan sokak hayvanlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için cadde ve sokaklarımızda bulunan mamamatiklerde yiyecek ve ihtiyaçları gideriliyor” diye konuştu. 

"YAŞAYAN HER CANLININ YAŞAMLARINI KOLAYLAŞTIRMAK GEREK"

Sözlerine şöyle devam eden Genç, “Havaların da ısındığı bu günlerde sokak hayvanlarımızı unutmamalıyız. Sarıyer Belediyesi olarak olarak her zaman can dostlarımızın yanında olacağız. Yaşayan her canlının yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Vatandaşlarımızdan da ricamız sokaktaki dostlarımızı unutmamaları. Sizler de evlerinizin önüne su ve yiyecek bırakarak destek olabilirsiniz” dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ