Sarıyer’in en eski ve en etkili derneklerinden biri olan Sarıyerliler Derneği, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledi. Dernek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Şırnak Silopi Görümlü İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine Atatürk resminin bulunduğu tişörtler gönderdi.

Sarıyerliler Derneği, Eğitim Gönüllüsü Koordinatör Kesime Bozkurt’un girişimleri neticesinde anlamlı bir projeye imza attı.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR GELDİ

Silopi Görümlü İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören 220 öğrenciye Atatürk baskılı tişörtler gönderdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan çalışmalarda tişörtleri giyen öğrenciler, projede yer alan eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ SÜRECEK”

Konuyla ilgili Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulunan Sarıyerliler Derneği Başkanı Hayati Kaptanoğlu, “Dernek olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz. Tabi bununla yetinmeyeceğiz. Muhakkak devamı gelecek. Özellikle eğitim konusu bizim için çok önemli. Bundan sonraki süreçte projelerimiz kitap bağışı ve öğrencilere burs olarak sürecek” ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA