Geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyat sonrası kanaması durmayan ve kana ihtiyaç duyan Uskumruköy Mahalle Muhtarı Şeyda Üst'ten sevindirici haber geldi. Üst'ün, tedavinin ardından hastaneden taburcu olduğu ve evinde istirahat ettiği bildirildi.

Daha önce geçirdiği rahatsız nedeniyle kan sulandırıcı ilaç kullanan Muhtar Şeyda Üst, geçtiğimiz Cumartesi günü Etiler Liv Hospital’da ameliyata alınmıştı. Sevenlerini korkutan Üst'ten bu kez mutlu eden bir haber geldi.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Muhtar Üst, şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım ve yakınlarım, Kanuni Sultan Süleyman’ın dediği gibi 'Olmaya Devlet Cihanda bir nefes sıhhat gibi.' An itibariyle evimde dinleniyorum çok şükür her şey yolunda gidiyor.  Allah’ım tüm hastalarımıza şifalar versin.  Gösterdiğiniz inanılmaz ilgi ve destekleriniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, bu zor günümde desteklerini esirgemeyen, arayıp soran İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Milletvekilimiz Gökhan Zeybek’e, Valimiz Ali Yerlikaya’ya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na, Kaymakamımız Mehmet Özer’e, Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e, Sarıyer Belediye başkan yardımcılarımıza, durmaksızın koşuşturan sevgili arkadaşım Meclis Üyemiz Meltem Yücel Pir’e, tüm partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ve meclis üyelerine, sevgili meslektaşlarım muhtarlarımıza, yerel basın mensuplarına, LİV Hospital çalışanlarına, kıymetli asistanım Billur Balaban’a, Kızılay yetkililerimiz Fatih Türk ve Gökhan Topçu'ya, arayıp soran mesaj yazan evime yemek getiren değerli esnafıma, komşularıma, sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız."

BENZER HABER: MUHTAR ŞEYDA ÜST İÇİN KANA İHTİYAÇ VAR

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/saglik/muhtar-seyda-ust-icin-kana-ihtiyac-var-h62683.html

SARIYER POSTA GAZETESİ