Sevilen uygulama WhatsApp'a yeni bir güncelleme geldi. Bu güncellemede teknoloji severlerin işini kolaylaştıracak özellikler bulunuyor. WhatsApp’ta devrim niteliğindeki değişiklik, kullanımı da kolaylaştıracak. Uygulamanın Beta sürümüne gelen bu güncellemeden, yakın zamanda diğer kullanıcılar da faydalanabilecek.

WhatsApp akıllı telefonlarda en çok kullanılan uygulamalardan biri olarak dikkat çekiyor. Bu uygulamaya yeni gelen bir güncelleme ile işlevsel ve görsel olarak yeni değişiklikler sunuldu. dul hanım numaraları Buna göre, dosya gönderme özelliğinde değişiklikler yapıldı. Önceden docx, pdf, .xlsx gibi dosya uzantılı dökümanların paylaşımına izin veren uygulamada bu sınır ortadan kaldırıldı. Bu da her türlü dosya alışverişinin yapılabilirliğini sağlıyor. WhatsApp’ı android işlemcili telefonlarında kullananlar için dosyaları gönderme kotası 100 MB, İOS için ise 120 MB olarak belirlendi.

FOTOĞRAF TRANSFERİNDE DEĞİŞİKLİK


Fotoğraf gönderiminde de bazı değişiklikler yapıldı. Buna göre, sohbet sırasında birden çok fotoğraf gönderilip alındığında, bu resimler aynı sohbetin içerisinde gruplandırılıyor. Bu esnada sadece birkaç tane resim görünüyor ancak son resmin üstünde kaç adet resim alındığına dair bir rakam bulunuyor.

Kaynak : sohbetklubu.com