Sarıyer Muhtarlar Derneği, İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla örnek bir çalışmaya daha imza atıyor. Muhtarlar, kullanılmamış battaniye, kuru gıda ve çadırdan oluşan yardım paketi için bağış kampanyası başlattı.

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan deprem sonrası kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra STK'lar depremzedelerin yardımına koşarken, bir destek de Sarıyerli muhtarlardan geldi.

"SARIYER MUHTARLAR DERNEĞİ OLARAK HAREKETE GEÇTİK"

Konuyla ilgili Sarıyer Posta Gazetesi'ne bilgiler veren Sarıyer Muhtarlar Derneği Başkanı ve Darüşşafaka Muhtarı Hüseyin Sarıuçak, "Ülkemizde meydana gelen doğal afet ve felaketlerde olduğu gibi İzmir'de yaşanan deprem sonrası Sarıyer Muhtarlar Derneği olarak bir kez daha harekete geçtik. İstanbul Muhtarlar Federasyonu, AFAD ve Kızılay işbirliğinde yardım kampanyası başlattık. Hayırsever Sarıyerlilerden hiç kullanılmayan battaniye, gıda kolileri ve diğer temel yaşam malzemeleri bekliyoruz. Vatandaşlarımız bu malzemeleri mahalle muhtarlıklarına getirebilir. Bağış kampanyası 10 gün sürecek" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ