Sarıyer tarihinde hiçbir dönemde yaşanmayan, muhtarların kendi içlerinde ayrışması, Sarıyer için gelecekte büyük sıkıntılar getireceğini vurgulayan Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, muhtarların kendi içlerinde ayrışmasının yarar değil, zarar getireceğini savundu.

YORUM HABER;

İstanbul genelinde donanımları tüm ilçelere örnek olan Sarıyerli muhtarların kendi içlerinde ayrışmasının doğru olmadığını vurgulayan Sarıyer Posta İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, “21 yıllı aşkın gazetecilik mesleğimde birçok genel ve yerel seçim yaşadım. Ama hiçbir zaman muhtarların kendi içlerinde ayrışmasına şahit olmadım” dedi.

Kim ne için, hangi hesapla yaptı?

Muhtarların kendi içlerinde ayrışmasının yarar değil, zarar getireceğini savunan Pehlivanoğlu, “Tabi ki hepimizin olduğu gibi muhtarımızın da siyasi görüşü var ve çok da normal. Ama öncelikle muhtar hiç kimsenin arka bahçesi olmamalı! Vatandaşlarımıza en verimli şekilde ulaştırma adına muhtarlık müessesi büyük bir öneme sahiptir. Vatandaşlarımızın tercihi ve seçimle işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir unvan taşımaktadır. Her zaman en ön saflarda olan muhtarlarımız, halkımızın kendi içlerinden biri olarak gördükleri, her türlü sorun, sıkıntı ve taleplerini rahatlıkla ilettikleri temsilcileridir” dedi.

SARIYER POSTA