Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan Sosyal Vefa Destek Grubu, dışarıya çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda Sarıyer’in tüm mahalle muhtarları, gönüllü vatandaşlar ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Salgına karşı alınan önlemler kapsamında dışarıya çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü Sarıyerliler için mahalle muhtarları ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor.

İYİLİK HAREKETLERİNİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Çin’de başlayıp ardından dünyaya yayılan corona virüsüne karşı İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmalarının yasaklanmasına ilişkin genelgenin ardından Sarıyer'deki iyilik hareketlerinin ardı arkası kesilmiyor.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ KARŞILIYORLAR

Corona virüs, sosyal hayatı olumsuz anlamda etkilemeye devam ediyor. Muhtarlar, Sarıyer Kaymakamlığı ve hayırseverlerin destekleriyle mahallelerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ve sokağa çıkamayan vatandaşların taleplerini karşılıyor.

YARDIMLARI GÖNÜLLÜLER DAĞITIYOR

Sarıyer’de görev yapan muhtarlar, STK’lar ile devlet kurum ve kuruluşlarının sağladığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürüyor. Hazırlanan yardım kolileri gönüllülerden oluşan ekip ile dağıtılmaya devam ediyor.

SARIYER POSTA