Sarıyer Kaymakamlığı tarafından oluşturulan ve Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi olan Sarıyer Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi görevlileri Reşitpaşa ve Dağevleri bölgelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardım kolilerini ulaştırdı. Ekiplere Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’da eşlik etti.

Sarıyer İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi işbirliği ile toplanan yardımları Sarıyer’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran Vefa Sosyal Destek Grubu üyeleri, bu kez Reşitpaşa ve Dağevleri’nde yaşayan 33 ailenin kapısını çaldı.

“SARIYERLİLERE MÜTEŞEKKİRİZ”

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de 214 kişinin ölümüne neden olan corona virüsüne karşı topkeyün mücadele sürüyor. Sarıyer Kaymakamlığı tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Reşitpaşa ve Dağevleri’ne giderek, yardım kolilerini daha önce belirlenen evlere götüren ekiplere, Sarıyer Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’da eşlik etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Kadıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Sarıyer Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu üyesi din görevlilerimizle 33 aileye ulaştık. Çalışmaların bir kısmında arkadaşlarıma destek oldum. Hayırsever Sarıyerlilere müteşekkiriz! Şimdi Türkiye için iyilik vakti!”

SARIYER POSTA