ÖZEL HABER

Sarıyerliler, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 vakasının Türkiye’de ilk görüldüğü tarih olan 11 Mart’tan itibaren çalışmalarına hız veren ve yaklaşık 2 aylık sürede binlerce vatandaşa yardım götüren Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı’na yaptığı 150 bin TL’lik bağış ile desteğini bir kez daha gösterdi.

Sarıyer’in tüm mahallelerinde hayırseverlerin bağışladığı yardımlardan oluşan kolileri ulaştıran Kızılay Sarıyer, zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürürken, Sarıyerlilerden aldığı destek ile iyilik hareketini her geçen gün daha da büyütüyor.

SARIYERLİLERDEN KIZILAY’A 150 BİN TL BAĞIŞ

Sarıyerli hayırseverler, zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde yardıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ülke genelinde güven ve takdir kazanmış Türk Kızılayı’na destekte bulunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kapsamda desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara ulaştırılması için yaklaşık 150 bin TL’lik bağışta bulunurken, yüzlerce gıda kolisi desteği de verdi.

İYİLİK HAREKETİ GİDEREK BÜYÜYOR

Corona virüs nedeniyle evlerinden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi Sarıyerlilerin yardımına koşan Kızılay Sarıyer Şube Başkanlığı, ‘Evde Kal, Sarıyer’de Kızılay Var’ mottosuyla iyilik hareketine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Fatih Türk öncülüğünde binlerce ekmek-pide, bin sıcak yemek ve binlerce su dağıtan Kızılay, söz konusu yardımların sayısını hayırsever Sarıyerlilerin desteği ile her geçen gün artırıyor.

"EL BİRLİĞİYLE ATLATACAĞIZ"

Kızılay Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, "Corona virüs salgını ile mücadele ettiğimiz ve içerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlar için yardımda bulunan Sarıyerlilere minnettarız. Ayrıca 152 yıllık iyilik çınarı olan Türk Kızılayı’na inanıp ve güvenip yardımlarını emanet eden, desteklerimize büyük ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ