Sarıyer Merkez’de ki köy pazarında, 26 Haziran-10 Temmuz tarihleri ararsında farklı yörelere ait yiyecek ve el yapımı ürünler alışveriş tutkunlarını bekliyor.

Sarıyerli vatandaşların ve 9 şehirden gelen üreticilerin stant kurduğu pazarda elde edilecek hasılat hayır kurumlarına bağışlanacak.

Organizasyonun önemli isimlerinden Mahmut Özgören, gazetemize etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulundu:

Organizasyon geleneksel hale geldi   

Organizasyonu geleneksel hale getirdiklerinin altını çizen Özgören, Sarıyer’de ikinci kez bulunuyoruz ve organizasyonumuzu 8 yıldır aralıksız gerçekleştiriyoruz. Sarıyerli vatandaşlarımızı pazarımıza bekliyoruz. Ortada bir emek var ve bu emek karşılığında yardıma muhtaç insanlar sevinecek” ifadelerini kullandı.

Özgören’den, Genç’e teşekkür

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e teşekkür eden Özgören, “Özellikle başkanımıza ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Biz gerekli başvuruları yaptıktan sonra hiç geciktirmeden bu alanı bize tahsis ettiler” dedi.

Maddiyat değil, gönüllülük esas

Köy pazarında satış yapanların hiçbir maddi beklenti içinde olmadığını belirten Özgören şöyle konuştu: “Pazarda ki stantlarda duran arkadaşlarımızın hepsi bu etkinlikte gönüllü olarak yer alıyor.”