Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın Covid-19'a yakalanmasının ardından ilçedeki birçok STK temsilcisi, muhtar ve siyasetçi corona virüs testi yaptırmak için harekete geçti.

Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de son günlerde corona virüs vaka sayısında artış meydana geldi. Testi pozitif çıkan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ile temaslı olan birçok kişi test yaptırmak için sağlık kuruluşlarına başvuruyor.

BİRÇOK ETKİNLİĞE KATILDILAR

Haber Sarıyer gündemine bomba gibi düştü. Corona vakalarının ardından birçok STK temsilcisi, muhtar ve siyasetçi, corona virüs testi yaptırmak amacıyla sağlık kuruluşlarına gitmek için harekete geçti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Başkan Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay, Sarıyer Merkez'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılmıştı. Kaymakam Özer ise ilçede yapılan faaliyetleri değerlendirmek üzere mahalle muhtarları ile 4 Mart Perşembe günü bir araya gelmişti.

SARIYER POSTA GAZETESİ