Jandarma ekipleri, corona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan Sarıyer’deki 65 yaş ve üstü vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sokağa çıkmalarının sınırlandırılmasının ardından İstanbul Valiliği koordinatörlüğünde 39 ilçe kaymakamlığında 'Vefa Sosyal Destek Grupları' kuruldu. İl Jandarma Ekipleri, bu kapsamda Sarıyer’de yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşların alışverişini yaptı.

“DEVLETİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN”

Sarıyer'de jandarmaya ihtiyaç listesini bildiren 65 yaşındaki Ünzile Yahşi, “Allah muhtarımızdan, jandarmamızdan, polisimizden razı olsun. Cümlemize sağlık sıhhat versin. Evden çıkmıyoruz” dedi. Kilyos'ta oturan ve jandarma ekiplerine alışveriş ihtiyacını bildiren 68 yaşındaki Saadettin Özkan ise, “İnşallah her şey iyi olacak. Kaymakamınızdan, jandarmamızdan, devletimizden Allah razı olsun. Bunu da atlatacağız. Biz evde kalmayı tercih ediyoruz. Evdeyiz, kapıdan dışarı bile çıktığımız yok” diye konuştu.

SARIYER POSTA