Sarıyer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, corona virüs önlemleri kapsamında ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, Ayazağa semt pazarında kurallara uyulup uyulmadığını yerinde inceledi.

Sarıyer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sarıyer Belediyesi zabıta ekiplerinin de katılımıyla denetimlerini Ayazağa’da sürdürdü.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan ‘ürün bazlı’ gıda kontrolleri kapsamında Sarıyer’deki market, fırın ile bakkal başta olmak üzere et ve süt ürünleri satan işletmelerde denetim yapan Sarıyer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerinin adresi bu kez halk pazarı oldu. Ekipler, pazar girişinde vatandaşların ellerini dezenfekte etmesi yönünde uyarılarda bulundu.

ESNAF BİLGİLENDİRİLDİ

Corona virüsüne karşı alınan önlemler kapsamında ülke genelinde kurulan tüm pazarlarda geçerli olmak üzere bazı kurallar getirilmişti. Pazar da yapılan denetimlerde kurallara ve yasaklara uymayan esnaf uyarılırken, salgından korunmak için yapılması gerekenler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

BENZER HABER: SARIYER’DEKİ İŞLETMELERE CORONA DENETİMİ

HABER LİNKİ: https://www.sariyerposta.com/sariyer-haberleri/sariyerdeki-isletmelere-corona-denetimi-h61114.html

SARIYER POSTA