Sarıyer Kısırkaya Plajı’nda kısa bir süre önce meydana gelen olayda, 52 yaşındaki Muzaffer Erbaş ve 12 yaşındaki oğlu Burak Can Erbaş boğularak hayatlarını kaybetti.

Baba ile oğlu bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapılarak “İmdat” diye bağırmıştı. Sesleri duyan fark eden vatandaşlar ve cankurtaranlar yardıma koşmuştu. Sudan çıkarılan Muzaffer Erbaş'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlenirken, oğlu Burak Can Erbaş ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

'İMDAT' DİYE BAĞIRARAK YARDIM İSTEDİLER

Baba ile oğlu bir süre yüzdükten sonra dalgalara kapılarak “imdat” diye bağırmıştı. Sesleri duyan fark eden vatandaşlar ve cankurtaranlar yardıma koşmuştu. Sudan çıkarılan Muzaffer Erbaş'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlenirken, oğlu Burak Can Erbaş ise yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

BU SABAH ACI HABER GELDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama ve Kurtarma Timleri (SAK) sevk edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen ekipleri, önceki gün akşam saatlerinden bu yana yaptığı çalışmalar sonucunda saat 07.30 sıralarında kıyıya 15 metre mesafede çocuğun cenazesine ulaştı. Burak Can Erbaş’ın cenazesi morga kaldırırken, arama ve kurtarma çalışmalarına ise son verildi.