Sarıyer Belediyesi, dünya genelinde yüz binlerce kişinin ölümüne neden olan ve her geçen gün etkisini artıran Covid-19 salgınına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı özel ekip, Sarıyer Posta Gazetesi'nde 5. kez dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Son haftalarda Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de corona virüsün etkisi artıyor. İstanbul'un en az riskli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de, geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasına göre vaka sayıları yüzde 120 arttı. Korkutan artışın ardından Sarıyer Belediyesi de corona tedbirlerini sıklaştırdı.

GAZETEMİZDE DETAYLI ÇALIŞMA

Sarıyer’de bulunan hizmet noktalarını, ibadethaneler, okul, sağlık ocakları, Kur’an kursları, minibüsler, park ve yeşil alanların ardından ilçedeki basın kuruluşlarının ofislerinde de hummalı bir dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Sarıyer Posta Gazetesi’nde 5. kez detaylı bir çalışma yapıldı.

PEHLİVANOĞLU'NDAN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, "Corona virüs salgını ülkemizde ve dünyada can almaya devam ediyor. Türkiye genelinde olduğu gibi corona ilçemizde de ciddi oranda arttı. Sarıyer Belediyesi de virüse karşı aldığı önlemler kapsamında gazetemizde bir kez daha dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday'a ve emeği geçen tüm ekiplere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ