Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy ve emniyet personeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla aynı binada bulunan Kazım Karabekir İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nun da yer aldığı ziyarette, Kazım Karabekir İlkokulu Müdürü Sedat Çakan'ı ve Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Sevinç Harç'ı ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, öğretmenlere çiçek takdim etti.

"Türkiye'nin geleceğini inşa ediyorsunuz"

Daha sonra okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Şensoy, "Çok kutsal bir görev olan öğretmenlik mesleğini icra ediyorsunuz. Sizler yalnızca eğitimli insanlar yetiştirmiyor, aynı zamanda Türkiye'nin geleceğini de inşa ediyorsunuz. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bizler de daha güvenli ve huzurlu ortamda eğitim yapabilmeniz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu.

Çocuklarla sohbet etti

Şensoy daha sonra okul bahçesindeki öğrencilerle bir süre sohbet ederken, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Alınan bilgilere göre, Sarıyer'deki karakol amirleri de eş zamanlı olarak okulları ziyaret ederek görev yapan eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

SARIYER POSTA