Yaklaşık 25 gün önce Kilyos açıklarında Rus bandıralı gemi ile balıkçı teknesinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kaybolan Yusuf Coşkun’u arama çalışmaları devam ediyor.

Ekiplerin arama çalışmaları sonucu kazada hayatını kaybedenler 78 metre dipte bulunan batık tekneden çıkartılırken, Yusuf Coşkun isimli balıkçı tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

MUHTARLAR GÖNÜLLÜ KATILDI

Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı beraberindeki 20 kişilik ekip, Gümüşdere, Kilyos ve Kısırkayayı kapsayan yaklaşık 13 kilometre uzunluğundaki sahil kıyılarında arama yaptı. Arama çalışmalarına Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir ve Rumeli Feneri Mahalle Muhtarı Serkan Gerçek de katıldı. Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’in bilgisi dahilinde yapılan gönüllü arama çalışmasına Sarıyer Belediyesi de ulaşım desteği verdi.

“KIYILARDA ARAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK”

“Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı, “Kayıp balıkçı Yusuf abimizin bulunması için elbette ki gerekenler fazlasıyla yapılıyor ancak bizimde bir katkımız olsun dedik ve hafta sonu arkadaşlarımızla birlikte sahil kıyılarında arama çalışması gerçekleştirdik. Bu arama çalışmasına gönüllü katılan arkadaşlara Yusuf Coşkun abimizin acılı ailesi adına teşekkür ederim” diye konuştu.

SARIYER POSTA