Son haftalarda corona virüs vakalarının artmasının ardından alınan yeni tedbirlerle Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'in birçok bölgesinde riskli alan sayıları azalırken, bu sayı bir mahallede artış gösterdi. Peki o iki mahalle hangisi? Detaylar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı'nın Hayat Eve Sığar Uygulaması'ndaki verilere göre, Kilyos Mahallesi'ndeki riskli alan sayısı artış gösterdi.

KURALLARA UYALIM

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

KISIRKAYA VE GARİPÇE'DEN SEVİNDİRİCİ HABER

Bu mahallede ortaya çıkan tablo tedirginliğe yol açarken, Kısırkaya ve Garipçe'den sevindirici bir haber geldi. Hayat Eve Sığar Uygulaması'na göre, Sarıyer'in en küçük mahalleleri arasında yer alan Kısırkaya ve Garipçe'de riskli alan bulunmuyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ