Bazı kısıtlamaların kalkması ve bilinçsiz vatandaşların da kurallara yeteri kadar riayet etmemesi nedeniyle corona virüs vaka sayısı her geçen gün yükselmeye devam ederken, Türkiye genelinde olduğu gibi Sarıyer'de de riskli alanların sayısındaki artış endişeye neden oluyor.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak ilçemizin Covid-19 salgınındaki son durumunu Sarıyerlilere aktarmaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın Hayta Eve Sığar Uygulaması'ndaki verilere göre, Sarıyer Merkez'den Ayazağa'ya, İstinye'den Çayırbaşı'na kadar birçok mahallede riskli alanlar artış gösteriyor.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM!

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

SARIYER POSTA GAZETESİ