Geçtiğimiz günlerde Sarıyer İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu öncülüğünde Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer Şubesi tarafından Şanlıurfa Şehit Ömer Halis Demir Anadolu Lisesi ve Bitlis Çanakyayla Ortaokulu'nda eğitim gören çocuklar için başlatılan kampanya kapsamında toplanan 30 koli yardım öğrencilere gönderildi.

Sarıyer'deki desteğe muhtaç aileler için hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle pandemi süreci boyunca dağıttığı yardım kolileri ile adından sıkça söz ettiren Türkiye Diyanet Vakfı Sarıyer şubesi, anlamlı bir projeye daha imza attı.

SARIYERLİLER YARDIM KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Şanlıurfa ve Bitlis'teki ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlatılan ve hayırsever Sarıyerlilerin yoğun ilgi gösterdiği yardım kampanyası sona erdi. 30 koliden oluşan ürünler, çocuklara gönderilmek üzere yola çıktı. Bağış kampanyası kapsamında öğrenciler için kırtasiye, sınavlara hazırlık kitapları, tablet, atkı, bere, şapka, çorap ve eldiven başta olmak üzere çok sayıda ürün toplandı. Ayrıca TDV Sarıyer'in kadın üyeleri çocuklar için şeker ve çikolata dolu bir koli hazırladı.

SARIYER POSTA GAZETESİ