Dün gece etkisini yeniden artıran kar yağışı Sarıyer'deki birçok otobüs seferinin aksamasına neden olurken, otobüslerin hareket yerleri de değişti. Konuyla ilgili İETT açıklama yaptı.

Beklenen kar yağışı Sarıyer'deki günlük hayatı olumsuz etkiliyor. Sabah işe gitmek için duraklara giden Sarıyerliler uzun süre beklese de otobüs gelmedi. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok otobüs farklı bölgelerden hareket etmek zorunda kalıyor.

İETT'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE:

"Rumeli Feneri Durağı mevkii hava muhalefeti nedeni ile kapalıdır. Araçlarımız seferine Sarıyer yönünde Garipçe Yolu Durağı'ndan başlar ve aynı durakta seferini sonlandırır. İETT 29 C, hava muhalefeti nedeni ile araçlarımız seferine Hacıosman Durağı'ndan başlar. Garipçe Merkez Durağı mevkii hava muhalefeti nedeni ile kapalıdır. Araçlarımız Kale Caddesi Durağı'ndan sonra güzergahtan çıkarak Garipçe Yolu Durağı'ndan güzergaha girer. Şifa Yolu Durağı mevkii hava muhalefeti nedeni ile kapalıdır. Araçlarımız Sarıyer yönüne Hüseyin Kalkavan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Durağı'ndan sonra güzergahtan çıkarak Nalbantçeşme Durağı'ndan güzergaha girer."

SARIYER POSTA GAZETESİ