Maslak Büyükdere Caddesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, kaldırımdaki ağaca vurduktan sonra otobüs durağına çarptı. Kaza esnasında durakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
Seyir halinde olan hafif ticari araç iddiaya göre, kendini sıkıştıran bir otomobil sürücüsünden kaçmak için direksiyonu sağa kırdı. Lastiği kaldırımın kenarına sürten araç sürücüsünün kontrolü kaybetmesinin ardından kaldırıma çıktı. Birkaç metre kaldırımda ilerleyen araç, bir ağaca vurduktan sonra otobüs durağının yan demirine çarparak durabildi.
SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI
Aracın hurdaya döndüğü kazada sürücü, direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı. Yardıma koşan diğer sürücüler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı, ihbar üzerinde olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Dikkat!
Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.
Üye Girişi Üye Ol