Sarıyer'de kontrolden çıkan bir minibüs devrilerek 2 araca çarptı. Sürücü kazada hafif şekilde yaralanırken, minibüsün içerisinde yolcu olmaması olası bir faciayı önledi.

Kaza, saat 02.15 sıralarında Ferahevler Mahallesi Muhtar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tarabya istikametine giden Erkan Demir, minibüsüyle aynı yolda ilerleyen Ali Fuat Ayder'in kullandığı otomobile çarpmamak için direksiyonu çevirdi. Bu sırada yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda bir anda sürücünün kontrolünden çıkan minibüs, kaldırıma çarpıp devrilerek önce park halindeki minibüse sonra da başka bir otomobile çarptı.

Araçlarda maddi hasar oluştu

Devrilen minibüsün sürücüsü Erkan Demir, kazadan hafif yaralı olarak kurtulurken, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Servis minibüsünün o saatte boş olması olası bir faciayı önlerken, araçlarda maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Demir, ardından hastaneye kaldırıldı. Devrilen araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.