Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer'in öncülüğünde pandemi sürecinde yiyecek bulmakta zorluk yaşayan sokak hayvanları için oluşturulan Sokak Hayvanları Besleme Grupları Çalışma Komisyonu, yeni yılın ilk günlerinde de sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde de mama dağıtımını sürdürdü.

Hayvanseverlerden oluşan komisyon, 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00 başlayan ve 4 Ocak Pazartesi günü saat 05.00'a kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasında patili dostlarımızı unutmadı.

İLÇE GENELİNDE MAMA DAĞITTILAR

Özellikle pandemi döneminde sokak hayvanlarının yiyecek bulma konusunda yaşadığı zorlukların ardından Sarıyer'deki hayvanseverler kolları sıvadı. Geçtiğimiz haftalarda da uygulanan kısıtlamalarda da ilçe genelindeki sevimli dostlarımıza götüren komisyon üyeleri, bu hafta da sahadaydı. Bu kapsamda Sarıyer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Acar, Sokak Hayvanları Besleme Grupları Çalışma Komisyonu Başkanı Binnur Hattat ve gönüllü hayvanseverler, birçok mama besleme noktasına giderek, hayvanlara mama dağıttı.

Alınan bilgilere göre, Sokak Hayvanları Besleme Grupları Çalışma Komisyonu önümüzdeki haftalarda da çalışmalarını aralıksız sürdürecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ