Sarıyer’de sabah saatlerinde etkisini arttıran yağış, kazaları da beraberinde getirdi. Kayganlaşan yolda 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Kaza, Hacıosman Bayırı Caddesi’nde saat 07.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Sarıyer istikametine giden bir otomobil yağış nedeniyle virajı alamayarak, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırımdaki elektrik direğine çarpan araç ardından yola savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin de duramaması nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. 5 aracın karıştığı kazada 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

“DİĞER ARAÇLAR DA DURAMADI”

Kazaya karışan bir sürücü, “Kazaya neden beyaz araç virajı alamayarak kaldırımdaki elektrik direğine vurarak yan dönüyor. Diğer arabalar ona çarpmamak için frene basınca yolunda ıslak olması nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. 1 kişi yaralandı ama yaralının ciddi bir durumu yok” diye konuştu.

SARIYER POSTA