İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarıyer ve D-20 karayolu üzerinde  helikopter destekli trafik ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Uygulama esnasında motosikletle denize gitmek isteyen 4 kişiye kask ve maske takmadıkları için para cezası kesildi.

Yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığının denetlendiği uygulamaya, 201 jandarma Asayiş Timi, 14 Jandarma Suç Araştırma Timi, 40 Motosikletli Asayiş Timi, 22 Motosikletli Trafik Timi, 37 Koruma ve Sevk Timi, 68 Jandarma Trafik Timi, 13 Olay Yeri İnceleme Timi, 2 Patlayıcı Madde İmha Timi ve 2 Atlı Jandarma Timi katıldı.

4 KİŞİYE PARA CEZASI

Jandarma ekiplerinin Uskumruköy Kavşağı'nda yaptığı denetlemeler sırasında 2 motosikletle denize gitmek isteyen 4 arkadaşın kasksız görülmesi üzerine ekipler 4 kişiyi durdurdu. Havaların çok sıcak olduğundan dolayı ve kısa mesafe gideceklerini söyleyen 4 arkadaş yine de cezadan kurtulamadı. 4 kişiye kasktan dolayı 132 lira ceza kesilirken maskeden dolayı da 900 lira ceza kesildi.

SARIYER POSTA GAZETESİ