İstanbul Valiliği tarafından "Tiger 3" filminin reklam çekimleri için Sarıyer'deki bazı yolların kapatılması araç sürücülerini çileden çıkardı. Kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluşurken, vatandaşlar karara tepki gösterdi.

Sarıyer Posta olarak daha önce, "Zekeriyaköy dizi setlerinin işgali altında" başlıklı haberimizde ifade ettiğimiz gibi Sarıyer'de yine dizi işkencesi yaşanıyor.

SARIYER'İN KİLİT NOKTALARI KAPATILDI

Doğası ve temiz havası ve ile İstanbul'un karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin özellikle hafta sonu uğrak adresi olan Sarıyer'de, bir filmin reklam çekimleri için Sarıyer tünelinin tek yönlü kapatılması tepkilere neden oldu. Söz konusu yolların Sarıyer trafiğinin kilit noktaları olduğunu belirten vatandaşlar karar tepki gösterdi. 

VALİLİLİK AÇIKLAMIŞTI

İstanbul Valiliği şu açıklamayı yapmıştı: "Hacıosman Bayırı Caddesi’nden gelen trafik akımı tünel girişinden kesilerek, Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim Araştırma Hastanesi yönüne verilecektir. Sarıyer Çayırbaşı Tüneli Hacıosman Çıkışı, bariyerle kontrol edilen geçiş noktası görevlilerimizce kapatılacaktır. Trafik Bahçeköy Caddesi üzerinden Kefeliköy ve Çayırbaşı istikametine yönlendirilecektir."

SARIYER POSTA