Sarıyer'de 17 günlük tam kapanma sonrası cadde, sokaklar ve parklarda yoğunluk yaşandı. Özellikle market ve banka şubeleri önünde uzun kuyruklar oluşurken, sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gözlemlendi.

Son haftalarda corona virüs vakalarındaki artışın ardından Türkiye genelinde 28 Nisan saat 21.00 ile 17 Mayıs saat 05.00 arasında uygulanan tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte sokaklar doldu taştı.

SOSYAL MESAFE YİNE UNUTULDU

Yaklaşık 3 haftalık sokağa çıkma yasağının ardından güzel havayı da fırsat bilen Sarıyerliler sahil kenarlarına ve parklara akın etti. Her ne kadar birçok vatandaş maske kuralına riayet etse de, sosyal mesafe yine hiçe sayıldı.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM!

Sarıyer Posta Gazetesi olarak corona virüsünün daha fazla kişiyi hayattan koparmasını engellemek ve sevdiklerimize zarar vermemek adına maske ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye birkez daha davet ediyoruz. İşi olmayan vatandaşlarımıza zorunda kalmadıkça evlerinden çıkmamaları konusunda çağrıda bulunurken, bir kez daha ‘Evde Kal Sarıyer’ diyoruz. Salgının yayılma hızını minimum seviyeye indirmek için uzmanların uyarılarını dikkate alalım.

SARIYER POSTA GAZETESİ