Sarıyer'de çalışma sonrası kapağı açık bırakılan rögarlar araçlara zarar vermeye devam ediyor. Son olarak çukura düşen araçlardan bir taksinin mazot deposu delindi.

İddiaya göre, İSKİ ekipleri Sarıyer'de oluşan bir lağımda oluşan tıkanıklığa müdahale etti. Çalışma sırasında yol ortasındaki rögar açıldı. Çevresinde önlem alınmayan rögar sürücülerin kabusu oldu.

TAKSİNİN MAZOT DEPOSU DELİNDİ

Seyir halinde olan taksinin sol lastikleri rögara düştü. Bu sırada hasar alan mazot deposu delinerek yola yakıt döküldü. Takside bulunan yolcular da büyük şok yaşadı. Taksi tamir edilmek üzere tamirhaneye götürüldü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası rögar kapağını kapatan İSKİ ekipleri ise yolu temizledi.

"RÖGARA GİRİP ÇIKTIM"

Rögara giren taksi şoförü Murat Çukuryüklü, "Yoldan geliyordum. Arabada yolcu vardı. Rampayı çıktım. Zaten yer tepede düze çıkınca bir patırtı oldu. Baktığımda rögar açıkmış. Rögara girip çıktık. Arabanın deposu hasar aldı, depo delindiği için mazot yola aktı gitti. Rögarın açık olduğunu görmedim. Görsem geçer miydim? Yaralı kimse yok. Maddi hasarımız var" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ