Uskumruköy Mahalle Muhtarı Şeyda Üst ve Çayırbaşı Mahalle Muhtarı Faruk Özdemir, anlamlı bir işbirliğine imza attı. Her iki mahalleyi kardeş muhtarlık yapan Üst ve Özdemir, sosyal ve kültürel alanda ortak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde mahallelerindeki ihtiyaç sahibi aileler için yaptıkları çalışmalarla takdir toplayan Şeyda Üst ve Faruk Özdemir, daha geniş kapsamlı projeler için bir araya geldi.

"AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK"

İki mahalle arasında daha çok sosyal ve kültürel işbirlikleri olacağının altını çizen muhtarlar, "İlçemizde bulunan muhtarlıklarımızla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Zaman zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız her iki mahallemiz muhtarlıkları arasındaki işbirliğini geliştirmek ve pozitif yönde bir farkındalık oluşturmak. Herhangi bir maddi beklenti olmadan küçük bir oyuncak ile çocukları sevindirmek, imkanlarımız dahilinde mahallelerimizde bulunan ihtiyaç sahibi insanlara ulaşarak onların sevgi dolu yüreklerine dokunabilmek" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Simashaber

SARIYER POSTA GAZETESİ