Yaklaşık 13 yıldır Sarıyer'in yarım asrı aşan imar ve tapu sorununun çözümü için mücadele eden Sarıyer Mahalleler Birliği, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı Erol Akkuş, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Coşgun, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyeleri Saim Kadıoğlu ile Verda Yiğit, AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Sarıyer Mahalleler Birliği üyeleri katıldı.

Sarıyer Mahalleler Birliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Sarıyer Mahalleler Birliğimizin kuruluş nedenlerinden en önemli olanı, mahallelerimizin tapu sorununa çareler aramaktı. Bu konuda tam 13 yıldır birliğimiz temposu çok yüksek hak arama çalışmaları ve mücadelesi yürütmekteyiz. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nda tapu hakkımız ile ilgili çok önemli bir toplantı gerçekleştirmiş olduk.

AK Parti, yapılacak her türlü çalışmaya, her düzeyde destek vereceklerini beyan etmiş oldular. Sarıyer Mahalleler Birliğimiz, toplantıdan yüksek moral ile ayrılmıştır. Sarıyer'in birincil sorunu olan, arazilerin üzerine yaşayanlara devri probleminin en kısa zamanda çözüleceğine inancımız her zamankinden daha da güçlüdür. Kazanan Sarıyer olacak."

SARIYER POSTA