Sarıyer'deki bir dükkandan hırsızlık yapmaya çalışan 2'si kadın 4 kişi fark edilince olay yerinden kaçtı. Kaçtıkları araçla kaza yapan şüphelilerden ikisi yakalandı. Diğer iki şüphelinin bulunması için çalışma başlatıldı.

Olay, Sarıyer Şehit Mithat Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre kendilerine aile süsü vererek işyerine giren 4 şahıs, hırsızlık yapma teşebbüsünde bulundu. Durumu fark eden mağaza sahibi hemen polise haber verdi. Şahıslar ise araca binerek hızlıca uzaklaştı.

KAÇAN İKİ KADINI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Ekipleri ve Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği, araçları tespit edilen 4 şüpheliyi Sarıyer merkezden Tarabya'ya kadar yaklaşık 7 kilometre boyunca kovaladı. Dar ve kıvrak yollara giren şüpheliler, bir ağaca çarpıp kaza yaptıktan sonra aracı terk ederek ormanlık alana doğru kaçtı. Metruk binada saklandıkları tespit edilen 2 kişi, kıskıvrak yakalayıp gözaltına aldı. Yakalanan şahısların suç kayıtları ise kabarık çıktı. Öte yandan kaçan iki kadını yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ