Sarıyer'de yılbaşı gecesi kadın kılığına giren hırsız, sitedeki bir otoparka girerek 5 milyonluk lüks aracı çaldı. Film sahnelerini aratmayan olay kameralara yansırken, ekipler hırsızı bulmak için çalışma başlattı. Kadın kıyafetleriyle yakalanan hırsız 'tanınmamak için bu kılığa girdiğini' söyledi.

Maslak'ta yılbaşı gecesi saat 01.00 sıralarında bir sitede yaşanan yılın ilk oto hırsızlığı olayı, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından önlendi. Edinilen bilgiye göre, yılbaşı gecesi tanınmamak için kadın kıyafetleri giyen bir şahıs, sitenin içerisindeki lüks otomobillerin olduğu bir otoparka girmek istedi. Otoparkın kilitli olduğunu gören şahıs, arka tarafından dolaşarak içeriye girdi. Şahıs park halinde bulunan 5 milyon lira değerindeki lüks cipi gözüne kestirdi. Ofisten cipin anahtarını alan şahıs, içerideki hafif ticari bir araçla otoparkın kepengini kırdıktan sonra ciple çıkarak kayıplara karıştı.

SARIYER POLİSİ HAREKETE GEÇTİ

Olayın ardından ihbar üzerine anlık olarak harekete geçen Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Cipin plakasını belirleyerek İstanbul'u adeta abluka altına alan Sarıyer polisi, tespit ettikleri cipin Maslak Ayazağa Caddesi üzerinde seyrettiğini fark etti.

KADIN KIYAFETLERİYLE OTURUYORDU

Caddeye giren polis ekipleri, Ayazağa uygulama noktasında cipi durdurdu. Kadın kıyafetleriyle cipte oturan Türkmenistan uyruklu Süleyman T. (24) Sarıyer polisi tarafından yakalandı. Üst araması yapılan şahıs ardından gözaltına alınırken, ciple birlikte emniyete götürüldü.

SARIYER POSTA GAZETESİ