Sarıyer'de alkollü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet, üzerinde 2 kişi olan başka bir motosikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza dün saat 19.00'da Rumeli Feneri Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, motosiklet sürücüsü, viraja hızlı girince direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı şeritten gelen  başka bir motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri hafif şekilde yaralanan 3 kişiye olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Ekipler tarafından kazaya neden olan sürücüye alkolmetre ile yapılan ölçümde de 0.59 promil alkollü çıktı. Sürücünün ehliyetine alkollü olduğu gerekçesiyle 6 ay süreyle el konuldu.

"HIZ YAPTIM, VİRAJI ALAMADIM"

Motosiklet sürücüsü M. B. Y., "Hız yaptım, virajı alamadım. Arkadaşlar da geliyorlardı, kurtaramadım vurdum. Ben tektim, onlar iki kişiydi. Çocuklar benim yüzümden şimdi bir sürü hem masraf, hem sağlıktan oldular. Üç tane toplam bira içtim, biraz da güneşte dolandım. Geçmiştir etkisi diye düşünerek çıktım. Çok süratli değildim ama bu viraj için fazla süratliydim. Bu viraj biraz tehlikeli, tecrübeli olmak gerek tabii" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ