Cezaevinden izinli çıktıktan sonra Sarıyer ile Şişli'deki iş yerlerinden hırsızlık yapan ve 38 suç kaydı olan şüpheli, polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şikayetleri üzerine çalışma başlatarak, İstinye ve Feriköy'de girdiği 4 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen S. A.'yı takibe aldı.

Otel odasında yakalandı

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada 38 suç kaydı olan şüphelinin, İstinye'de bir iş yerinden 1 tablet bilgisayar ile 330 TL, başka bir iş yerinden 12 bin TL, yine başka bir iş yerinden 1 laptop ve 300 TL çaldığını tespit etti.Olay Yeri İnceleme ekipleri, üç ayrı iş yerinde elde ettikleri izlerin yapılan incelemesinde parmak izlerinin şüpheli S. A.'ya ait olduğunu belirledi. Ekiplerin çalışmasında, S. A.'nın ikamet adresinin Esenler'de olduğu ancak uzun zamandır ikametine gitmediği ve cezaevinde göründüğü anlaşıldı. Şüphelinin cezaevinden izinli çıkmış olabileceğini değerlendiren ekipler, elde edilen bilgiler doğrultusunda Fatih Küçükpazar semtinde düzenledikleri operasyonda bir otel odasında zanlıyı yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin, emniyette yapılan sorgusunda, Sarıyer'deki 3 hırsızlık olayını da kendisinin yaptığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S. A, tutuklandı.

SARIYER POSTA