Sarıyer'de yarıştığı iddia edilen iki otomobil, zincirleme kazaya neden oldu. 6 otomobilin karıştığı kazada 6 kişi yaralandı.

Olay, dün gece saat 01: 00 sıralarında Sarıyer Büyükdere Caddesi 3'üncü Kolordu Komutanlığı mevkiinde yaşandı. İddiaya göre, plakası henüz belirlenemeyen iki otomobil, Sarıyer istikametinden Beşiktaş yönüne doğru süratli şekilde yarışmaya başladı. Yarışan otomobillerden biri önünde seyreden Eren Karakaş'ın kullandığı otomobile çarptı.

KAZAYA NEDEN OLANLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Eren Karakaş yönetimindeki otomobil ise önce önündeki Birol Saraydemir yönetimindeki otomobile daha sonra refüjü aşarak karşı istikametten gelen İsmail Aslan idaresindeki minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Birol Saydemir'in kullandığı otomobil çarpışmanın şiddetiyle önündeki plakası belirlenemeyen diğer bir otomobile çarptı. Kazaya sebebiyet veren iki araç kayıplara karışırken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri kaza sonrası yaralanan 6 kişiyi ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırdı. Kazaya karışan 6 otomobilin 3'ünde büyük hasar oluştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ