Sarıyer'de şüphelendiği bir aracı durduran polis ekipleri, metal çubukların teybin çıkarılması için kullanıldığını belirleyerek, kuruyemiş paketindeki uyuşturucuları ele geçirdi.

Maslak'ta meydana gelen olayda, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekipleri amirliği motosikletli polis timleri bir araçtan şüphelenerek durdurdu. Araç içerisinde bulunan E. B. ve H. C.'yi araçtan aşağıya indirerek hem şahısların üzerinde, hem de araç içerisinde detaylı arama yaptı.

Tutuklanarak cezaevine gönderildiler

Araç içerisinde arama yapan polis ekipleri, aracın üst kısmında bulunan bölmede iki tane metal çubuk olduğunu fark etti. Metal çubukların ne işe yaradığını şüpheli şahıslara sormasına rağmen cevap alamayan ekipler, daha sonra araç içerisinde gizli bölme olacağından şüphelenen ekipler aramasını daha dikkatli yapmaya başladı. Metal çubukların araç içerisindeki teybi çıkarmaya yaradığını fark eden ekipler, çubukları teybin kenarlarına sokarak, teybi çıkarttı. Teybin arka bölümünde kuruyemiş paketinde toplam da 10 parça halinde 11,49 gram marijuanna olarak tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SARIYER POSTA