Sarıyer'de elektrik kesintisinin yaşandığı cadde üzerinde, elektrik dağıtım şirketine ekibi ile esnaf arasında kavga çıktı. Kavga esnasında iki kişi ellerine aldıkları döner bıçaklarla ekiplere saldırdı.

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Reşitpaşa Mahallesi Tuncay Artun Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, bakım çalışmaları için elektrik kesintisi uygulanan cadde üzerinde çalışma yapan elektrik dağıtım şirketi ekibi ile bir esnaf arasında tartışma çıktı.

YARALI HASTANEYE, ŞÜPHELİLER KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Elektrik olmadığı için dükkanının kepengini açamadığını söyleyen esnaf, 'Elektrik verin, dükkanın kepengini açayım sonra kesersiniz' dedi. Ancak bunun mümkün olmadığını söyleyen bakım onarım ekibi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada koşarak dönerciye giren iki kişi, döner bıçağı alarak geldi. Elinde döner bıçağı ile gelen bir kişiyi çevredeki diğer esnaf tutmaya çalışırken, bir kişi ise elindeki döner bıçağı ile yere düşen elektrik bakım ve onarım görevlisine vurdu. Görevli, döner bıçağı ile başından yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, başından yaralanan elektrik bakım onarım görevlisini olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Döner bıçağı ile saldıran iki kişi ise gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

SARIYER POSTA GAZETESİ