Kuzey Marmara Otoyolu Garipçe mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Kaza dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücü E. Ç.'ninn direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından yaklaşık 100 metre savrulduktan sonra tekrar bariyerlere vurarak durdu.

Araç içerisinde sıkıştı

Sürücü, hurdaya dönen otomobilden kendi imkanları ile çıkarken, yan koltukta oturan Özbekistan uyruklu D. R. ise araç içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bakım şantiyesinin hemen önünde meydana gelen kazayı gören şantiye çalışanları yardıma koştu. Yola duba dizerek kazanın meydana geldiği iki şeridi trafiğe kapatan görevliler, aynı noktada başka kazaların yaşanmaması için tedbir aldı.

Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı

Sağlık ekipleri, araç içinde sıkışan yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri de bariyerlere çarptığı için hurda yığınına dönen otomobilin açılmayan kapısını uzun uğraşlar sonucunda açtı. Ardından sedye alınan yaralı, ambulansla Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan sürücü de kontrol amacıyla hastaneye götürüldü. Hurdaya dönen otomobil de çekici yardımı ile kaldırıldı.

SARIYER POSTA