Bahçeköy yolunda karşı yönden gelen araçla çarpışmamak için direksiyonu kıran genç sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, yol kenarındaki bariyere çarpıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendi.

Kaza, dün saat 16.00 sıralarında Bahçeköy yolu Çatalmeşe mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücü A.Ö., Bahçeköy istikametine giderken virajı döneceği esnada iddiasına göre, karşı yönden gelen otomobilin kadın sürücüsü virajı genişten aldı. Şeridinde otomobili gören genç sürücü ise direksiyonu kırması sonucu aracının kontrolünü kaybetti. Yol kenarına uçan araç koruma demirlerine çarptıktan sonra takla atarak yaklaşık 20 metre sürüklendi. Kazaya neden olan sürücü ise frene bile basmadan yoluna devam etti.

KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜ KAÇTI

Kaza sonucu sürücü ters dönen aracın içerisinde mahsur kaldı. Yoldan geçen sürücülerin fark ederek durması üzerine genç sürücü, araçtan çıkartıldı. Emniyet kemerinin takılı olması sayesinde kazadan burnu bile kanamadan kurtulan genç sürücü bir süre şok yaşadı. Kendine gelen sürücü ardından polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücünün kontrollerini yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kazanın şokunu atlatan sürücü sigara yakarak sakinleşmeye çalıştı. Olay yerine gelen arkadaşı ise onu teselli etti. Polis ekipleri ise kazayla ilgili inceleme yaptıktan sonra tutanak tuttu.

SARIYER POSTA GAZETESİ