Kalite ve lezzeti bir araya getirerek çiğköfteyi farklı bir tat ile sunan Adıyaman Çiğköftecisi Derviş Yaşar, Sarıyer Merkez'de kapılarını açtı.

Kendine özgü konseptini oluşturan ve alanındaki yenilikleri takip ederek her geçen gün kendini yenileyen Adıyaman Çiğköftecisi Derviş Yaşar, doyumsuz lezzetleriyle Sarıyerlilere hizmet veriyor.

SARIYERLİLERE ÇİĞKÖFTE İKRAMI

Animatörler yaptıkları şovlarla açılışa renk katarken, Adıyaman Çiğköftecisi Derviş Yaşar farkıyla gün boyu vatandaşlara çiğköfte ikram edildi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYOR

Yılların verdiği tecrübe ve herkes tarafından kabul gören lezzet kalitesi ile Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren Adıyaman Çiğköftecisi Derviş Yaşar, ilgili merciler tarafından düzenli olarak denetleniyor. Tüm gerekliliklerini harfiyen yerine getiren lezzet markası, bu sayede hem üretim sürecini, hem ürünün lezzetini, hem de sunumunu denetleyerek, müşteri memnuniyeti açısından en üst verimliliği sağlamak için çaba gösteriyor.

"GERÇEK ÇİĞKÖFTE LEZZETİNİ SUNMAYA GELDİK"

Sultangazi'nin ardından Sarıyer'de ikinci şubeyi açtıklarını söyleyen işletme sahibi Abidin Can, "Çiğköfteci Derviş Yaşar olarak Sarıyer'e gerçek çiğköfte lezzetini sunmaya geldik. Bulgurdan baharata kadar kullandığımız ürünlerin hiçbirisinin içerisinde katkı maddesi bulunmuyor. Çiğköftelerimiz cevizlidir ve günlük olarak yapılır. Ayrıca Sarıyer'in her köşesine paket servisimiz bulunuyor" dedi.

Merkez Mah. Avukat Aziz Özgür Sok. No: 5/A Sarıyer

SİPARİŞ TEL: 0212 271 11 66

SARIYER POSTA GAZETESİ