Sarıyer Merkez'deki Cumhuriyet Meydanı'nda Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz 2016 yılında gerçekleştirilen hain darbe girişiminde yaşananların anlatıldığı resim sergisi yapılırken, gece boyu demokrasi nöbeti tutuldu.

Darbe girişimine karşı duran ve ülkesini savunurken şehit düşenler yapılan etkinliklerle anılırken, Sarıyer Kaymakamlığı öncülüğünde anlamlı bir programa daha imza atıldı.

SERGİYE YOĞUN İLGİ

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan resim sergisi ile 15 Temmuz gecesi yaşananlar bir kez daha hatırlanırken, etkinliğe Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer, Sarıyer Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, Sarıyer Belediyesi AK Parti Başkan Adayı Salih Bayraktar, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar, Sarıyer İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Işıktaş ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MEYDANDA DEMOKRASİ NÖBETİ

Saat 20.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan demokrasi nöbeti, corona virüs nedeniyle 50'şer kişilik gruplar halinde yapıldı. Şehitlerin anıldığı etkinlik, sabaha karşı 05.30'de okunan sela ile sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ