Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ersin Şahin’in geçtiğimiz günlerde gittiği piknikte kaybolan annesi Arife Şahin (70), arama kurtarma ekipleri tarafından bulundu.

Sarıyer siyasetinin sevilen simalarından olan ve Sarıyer Spor Kulübü yönetiminde yer alan Ersin Şahin, kaybolan annesinin bulunmasının sevincini yaşadı.

Ersin Şahin’de aramalara katıldı

Arife Şahin, Sivas’ın Suşehri ilçesine bağlı Yaygınsöğüt Köyü’nde ailesiyle birlikte gittiği piknikte kaybolmuştu. Endişelenen akrabaları, yaşlı kadını aramaya gitti. Aramalardan bir sonuç alamayan vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olayı öğrenen Ersin Şahin, acil olarak Sivas’a gitti.

Yaylaya kadar yürüdü

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin ve köylülerin de katıldığı arama çalışmaları sonucu Arife Şahin bulundu. Şahin’in yaylaya kadar yürüdüğü ifade edildi. Annesinin bulunması sonrası büyük mutluluk yaşayan Ersin Şahin, rahat bir nefes aldı. Annesine kavuşan Ersin Şahin ve ailesi büyük bir sevinç yaşadı. Arife Şahin’in sağlık durumunun gayet iyi olduğu belirtildi.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Ersin Şahin ve ailesine geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz.

SARIYER POSTA