Sarıyer Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilerleyen saatlerde yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu. Belediye, turuncu kodlu meteorolojik uyarının devam ettiğini de açıkladı.

Sarıyer Belediyesi, yaptığı açıklamada Sarıyerlileri şiddetli rüzgara karşı uyarırken, konuyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

RÜZGAR SARIYER’İ UÇURDU

Dün sabah saatlerinde etkisini arttıran şiddetli rüzgar Sarıyer’de yaşamı felç etti. Birçok mahallede ağaçlar devrildi, yollarda hasar meydana geldi, tabela ve çatı uçtu. Olaylarda can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Gece boyunca devam eden kuvvetli sağanak ve tam fırtına etkilerinin sonucunda vatandaşlarımızdan gelen talepler üzerine Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Zabıta Birimi ve Temizlik Birimi ekiplerimiz koordineli şekilde çalışmalarını yürüterek Büyükdere, Çayırbaşı, FSM, Ferahevler, Emirgan, Baltalimanı, Reşitpaşa, Maden, Rumeli Hisarı, Zekeriyaköy, Garipçe ve Uskumruköy mahallelerinde yaşanan; ağaç devrilmesi, yol sorunları, tabelaların uçması gibi acil durumlara yerinde müdahale ettiler. Devam etmekte olan turuncu kodlu meteorolojik uyarıya karşı olası bir durumda Çağrı Merkezi'mize (444-1-722) ya da Whatsapp hattımıza (0530-917-17-22) ulaşabilirsiniz.”

SARIYER POSTA