Sarıyer Belediyesi'nin, yeniden inşa edilen R. Güney Kıldıran İlkokulu ile Ortaokulu'nun açılış törenine katılmak için otobüs isteyen Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımının talebini geri çevirdiği iddia edildi.

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından yeniden inşa edilen R. Güney Kıldıran İlkokulu ve Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Öğrencileri Kağıthane Belediyesi taşıdı

Şiddetli yağmur nedeniyle tören düzenlenmeyen açılışa katılarak destek vermek isteyen Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bando takımına otobüs verilmediği ifade edildi. Buna göre, Rumeli Kavağı'na gitmek için Sarıyer Belediyesi'nden otobüs isteyen Vehbi Koç Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin talebi geri çevrildi. Bunun üzerine Kağıthane Belediyesi'ni arayarak otobüs talep eden okul yönetimine olumlu cevap veren belediye, öğrencilerin taşınması için otobüs tahsis etti.

AK Partili Coşgun'dan Sarıyer Belediyesi'ne tepki!

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Meclisi AK Parti Üyesi ve Sarıyer Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hüseyin Coşgun, "Sarıyer Belediyesi Meclisi'nde vermiş olduğumuz önergeye cevaben 13 adet Passat ve daha üst segment araç mevcuttur! Belediyemizde toplamda 6 adet yönetim makamı varken, 13 makam aracı var! Ama konu Sarıyer’in çocuğuna hizmet olunca servis için otobüsü yok! Mevlüt Öztekin Başkanım 'Kalbimiz Kağıthane' derken plaka her şeyi anlatıyor. Zor anımızda; iyi ki varsın" ifadelerini kullandı.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta